SEETHAPAL CREAM

 SEETHAPAL CREAM

Hello guys!! Today we are here with an easy, quick and rich dessert with only 5 ingredients.😋 Tada !!!💃💃💃This is an indian cuisine & to be exact a haji ali (mumbai)dessert 😀. Its texture is so creamy  that it melts in your mouth and also by adding dry fruits you will get that nutty effect too...This chilling cream is a definite try ..
So here we go👧👧

Seethapal cream
"" "" "" "" "" "" ""
Ingredients
--------------------
1) custard apple pulp (remove the skin & seed and take the pulp. )-  4 nos
2) Milkmaid - 1/2 tin
3) Milk - 1 cup
4) Fresh cream - 1 pkt
5) Dry fruits- To decorate.

Preparation
"" "" "" "" "" ""
Blend Custard apple pulp, milk maid ,fresh cream & milk in a mixer  and make a thick paste. Pour it in a bowl and set it in fridge for an hour or as required.  Serve it chilled with dry fruits.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


ഇന്ന് ഒരു സ്പെഷ്യൽ ഡെസേർട്ട് ആണ് .

സീതാപ്പൾ ക്രീം
"""""""""'"""""""""
ആവശ്യമുള്ള സാധനങ്ങൾ
------------------------------------------
1) സീതാപ്പഴം( custard apple) തൊലി കളഞ്ഞ് പൾപ്പ് എടുത്തത്.  -  4 എണ്ണം
2) മിൽക്ക്മൈഡ് -1/2 ടിൻ
3) പാൽ  -  1കപ്പ്
4) ഫ്രഷ്ക്രീം -  1 pkt
5) നട്ടസ് - അലങ്കരിക്കാൻ

ഉണ്ടാക്കുന്ന വിധം
""'''''''''''''''"""""""""""""
സീതാപ്പൾ പൾപ്പ് , മിൽക്ക്മൈഡ് , ഫ്രഷ്ക്രീം , പാൽ എല്ലാം ചേർത്ത് മിക്സിയിൽ കട്ടിയിൽ അടിച്ചെടുക്കുക. ബൗളിലൊഴിച്ച് നട്സ് ഇട്ട് തണുപ്പിച്ചുപയോഗിക്കാം.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

CONE SHAWARMA

EASY/ SIMPLE BUTTER CHICKEN

SPICY CHICKEN UNNIYAPPAM