VERMICELLI CREAM PUDDING

VERMICELLI CREAM PUDDING

Hello internet !! Its Eid - al - adha tomorrow. Eid mubarak in advance to everyone ๐Ÿ˜€๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŒ›& a very yummy dessert for you guys from me & my sister. I hope you guys will try our pudding for this eid. A thick , creamy & a very rich pudding with a wonderful flavour of caramel in which vermicelli is cooked & the crunchiness of biscuit & nutties will definitely make you drool over this yummy pudding. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Yes , after a good eidi biriyani , a dessert is a must ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† , so dont hesitate, just go for it.โœŒโœŒThis is a very simple & really really really delicious pudding with very easily available ingredients. This is a 3 layered pudding which is done in 3 simple steps and i had attached pictures (method ) below .Do try this recipe & let us know how it was in the comments  section below & do not forget to subscribe our blog to get updated. โ˜บโ˜บโ˜บโ˜บ.



Vermicelli Cream Pudding
**************************

Ingredients
************
1) Cream caramel - 2 packet
2) Milk - 6 cup
3) Vermicelli (broken) - 150 gm
4) Gelatin - 2tbsp
5) Arrowroot biscuit - as required
6) Milkmaid - 1/2 tin
7) Sugar - 1/4 cup
8) Cornflour - 1/2 cup
9) Vanilla essence - 1/2 sp
10) Fresh cream - 1 cup
11) Nuts - for garnishing

Method
********
1) In a pan heat 2 cup of milk along with caramel sauce & caramel powder in a low flame ( simmer ). Add vermicelli into it & cook well. When its cooked place it evenly on a ( baking ) tray. Place biscuit over it . Now pour very little milkmaid over biscuit. ( as shown in the picture ).
2) Now in another pan boil rest of the milk (4 cup ) along with milkmaid & sugar & when it is done put cornflour & vanilla essence & when it thickens put off the flame. Add soaked gelatin & fresh cream into it & fold gently.
3) Now pour this over the prepared mix on tray & decorate with nuts & chocolate on top of it . Place it in fridge for setting & serve chilled.


* The consistency of base layer (caramel & vermicelli mix) should be like this .


 * Place biscuit above vermicelli & sprinkle very little milkmaid on top of it. This is the second layer.



เดตเต†เตผเดฎเดฟเดธเต†เดฒเตเดฒเดฟ เด•เตเดฐเต€เด‚ เดชเตเดกเตเดกเดฟเด‚เด—เต
**************************

เด†เดตเดถเตเดฏเดฎเตเดณเตเดณ เดธเดพเดงเดจเด™เตเด™เตพ
***************************
1) เด•เตเดฐเต€เด‚ เด•เดพเดฐเดฎเตฝ - 2 เดชเดพเด•เตเด•เดฑเตเดฑเต
2) เดชเดพเตฝ - 6 เด•เดชเตเดชเต
3) เดธเต‡เดฎเดฟเดฏ เดจเตเดฑเตเด•เตเด•เดฟเดฏเดคเต - 150 เด—เตเดฐเดพเด‚
4) เดœเดฒเดพเดฑเตเดฑเดฟเตป - 2 เดŸเต‡เดฌเดฟเตพเดธเตเดชเต‚เตบ
5) เด†เดฐเต‹เดฑเต‚เดŸเตเดŸเต เดฌเดฟเดธเตเด•เดฑเตเดฑเต  - เด†เดตเดถเตเดฏเดคเตเดคเดฟเดจเต
6) เดฎเดฟเตฝเด•เตเด•เตเดฎเตˆเดกเต - 1/2 เดŸเดฟเตป
7) เดชเดžเตเดšเดธเดพเดฐ - 1/4 เด•เดชเตเดชเต
8) เด•เต‹เดฃเตโ€เดซเตเดฒเต‹เตผ - 1/2 เด•เดชเตเดชเต
9) เดตเดพเดจเดฟเดฒ เดŽเดธเตเดธเตปเดธเต - 1/2 เดธเตเดชเต‚เตบ
10) เดซเตเดฐเดทเต เด•เตเดฐเต€เด‚ - 1 เด•เดชเตเดชเต
11) เดจเดŸเตเดŸเตเดธเต - เด…เดฒเด™เตเด•เดฐเดฟเด•เตเด•เดพเตป

เด‰เดฃเตเดŸเดพเด•เตเด•เตเดจเตเดจ เดตเดฟเดงเด‚
*******************
1) เด’เดฐเต เดชเดพเดจเดฟเตฝ เด•เดพเดฐเดฎเตฝ เดธเต‹เดธเตเด‚ เดชเตŒเดกเดฑเตเด‚ , 2 เด•เดชเตเดชเต เดชเดพเดฒเดฟเตฝ เดฎเดฟเด•เตเดธเตโ€Œ เดšเต†เดฏเตเดคเต เดšเต†เดฑเดฟเดฏ เดคเต€เดฏเดฟเตฝ เดšเต‚เดŸเดพเด•เตเด•เตเด•.เด…เดคเดฟเดฒเต‡เด•เตเด•เตโ€Œ เดธเต‡เดฎเดฟเดฏ เดšเต‡เตผเดคเตเดคเต เดตเต‡เดตเดฟเด•เตเด•เตเด•.เดตเต†เดจเตเดคเดพเตฝ เด’เดฐเต เดฌเต‡เด•เดฟเด‚เด—เต เดŸเตเดฐเต†เดฏเดฟเตฝ เดจเดฟเดฐเดคเตเดคเตเด•. เด…เดคเดฟเดจเต เดฎเตเด•เดณเดฟเตฝ เดฌเดฟเดธเตเด•เดฑเตเดฑเต เดจเดฟเดฐเดคเตเดคเตเด•.เดฌเดฟเดธเตเด•เดฑเตเดฑเดฟเดจเต  เดฎเตเด•เดณเดฟเตฝ เดฎเดฟเตฝเด•เตเด•เตเดฎเตˆเดกเต เดชเตเดฐเดŸเตเดŸเตเด•.(เดชเดฟเด•เตเดšเดฑเดฟเตฝ เด•เดพเดฃเตเดจเตเดจ เดชเต‹เดฒเต†) .
2) เด’เดฐเต เดชเดพเดจเดฟเตฝ เดฌเดพเด•เตเด•เดฟ เดชเดพเดฒเตเด‚ เดฎเดฟเตฝเด•เตเด•เตเดฎเตˆเดกเตเด‚ เดชเดžเตเดšเดธเดพเดฐเดฏเตเด‚ เดšเต‡เตผเดคเตเดคเต เดšเต‚เดŸเดพเดฏเดพเตฝ เด…เดคเดฟเดฒเต‡เด•เตเด•เต เด•เต‹เดฃเตโ€เดซเตเดฒเต‹เดฑเตเด‚ เดตเดพเดจเดฟเดฒเดŽเดธเตเดธเตปเดธเตเด‚ เดšเต‡เตผเดคเต เด•เตเดฑเตเด•เดฟเดฏเดพเตฝ เด“เดซเดพเด•เตเด•เตเด•. เดœเดฒเดพเดฑเตเดฑเดฟเตป เด•เตเดคเดฟเตผเดคเตเดคเดคเตโ€Œ เด‡เดคเดฟเดฒเต‡เด•เตเด•เต เดšเต‡เตผเด•เตเด•เตเด•. เดซเตเดฐเต†เดทเต เด•เตเดฐเต€เดฎเตเด‚ เดšเต‡เตผเด•เตเด•เตเด•.
3) เดฌเดฟเดธเตเด•เดฑเตเดฑเดฟเดจเต เดฎเตเด•เดณเดฟเตฝ  เดˆ เด•เต‚เดŸเตเดŸเต เด’เดดเดฟเด•เตเด•เตเด•. เดจเดŸเตเดŸเตเดธเตเด‚ เดšเต‹เด•เตเดฒเต‡เดฑเตเดฑเตเด‚ เด‡เดŸเตเดŸเต  เดกเต†เด•เตเด•เดฑเต‡เดฑเตเดฑเต  เดšเต†เดฏเตเดคเต   เดคเดฃเตเดชเตเดชเดฟเดšเตเดšเต  เด‰เดชเดฏเต‹เด—เดฟเด•เตเด•เดพเด‚.


Comments

Popular posts from this blog

BEEF ADA / IRACHI ADA

CONE SHAWARMA

EASY/ SIMPLE BUTTER CHICKEN