VERMICELLI CREAM PUDDING
VERMICELLI CREAM PUDDING
Hello internet !! Its Eid - al - adha tomorrow. Eid mubarak in advance to everyone ๐๐๐๐& a very yummy dessert for you guys from me & my sister. I hope you guys will try our pudding for this eid. A thick , creamy & a very rich pudding with a wonderful flavour of caramel in which vermicelli is cooked & the crunchiness of biscuit & nutties will definitely make you drool over this yummy pudding. ๐๐๐ Yes , after a good eidi biriyani , a dessert is a must ๐๐ , so dont hesitate, just go for it.✌✌This is a very simple & really really really delicious pudding with very easily available ingredients. This is a 3 layered pudding which is done in 3 simple steps and i had attached pictures (method ) below .Do try this recipe & let us know how it was in the comments section below & do not forget to subscribe our blog to get updated. ☺☺☺☺.Vermicelli Cream Pudding
**************************
Ingredients
************
1) Cream caramel - 2 packet
2) Milk - 6 cup
3) Vermicelli (broken) - 150 gm
4) Gelatin - 2tbsp
5) Arrowroot biscuit - as required
6) Milkmaid - 1/2 tin
7) Sugar - 1/4 cup
8) Cornflour - 1/2 cup
9) Vanilla essence - 1/2 sp
10) Fresh cream - 1 cup
11) Nuts - for garnishing
Method
********
1) In a pan heat 2 cup of milk along with caramel sauce & caramel powder in a low flame ( simmer ). Add vermicelli into it & cook well. When its cooked place it evenly on a ( baking ) tray. Place biscuit over it . Now pour very little milkmaid over biscuit. ( as shown in the picture ).
2) Now in another pan boil rest of the milk (4 cup ) along with milkmaid & sugar & when it is done put cornflour & vanilla essence & when it thickens put off the flame. Add soaked gelatin & fresh cream into it & fold gently.
3) Now pour this over the prepared mix on tray & decorate with nuts & chocolate on top of it . Place it in fridge for setting & serve chilled.
* The consistency of base layer (caramel & vermicelli mix) should be like this .
เดตെเตผเดฎിเดธെเดฒ്เดฒി เด്เดฐീം เดชുเดก്เดกിംเด്
**************************
เดเดตเดถ്เดฏเดฎുเดณ്เดณ เดธാเดงเดจเด്เดเตพ
***************************
1) เด്เดฐീം เดാเดฐเดฎเตฝ - 2 เดชാเด്เดเดฑ്เดฑ്
2) เดชാเตฝ - 6 เดเดช്เดช്
3) เดธേเดฎിเดฏ เดจുเดฑുเด്เดിเดฏเดค് - 150 เด്เดฐാം
4) เดเดฒാเดฑ്เดฑിเตป - 2 เดേเดฌിเตพเดธ്เดชൂเตบ
5) เดเดฐോเดฑൂเด്เด് เดฌിเดธ്เดเดฑ്เดฑ് - เดเดตเดถ്เดฏเดค്เดคിเดจ്
6) เดฎിเตฝเด്เด്เดฎൈเดก് - 1/2 เดിเตป
7) เดชเด്เดเดธാเดฐ - 1/4 เดเดช്เดช്
8) เดോเดฃ്เดซ്เดฒോเตผ - 1/2 เดเดช്เดช്
9) เดตാเดจിเดฒ เดเดธ്เดธเตปเดธ് - 1/2 เดธ്เดชൂเตบ
10) เดซ്เดฐเดท് เด്เดฐീം - 1 เดเดช്เดช്
11) เดจเด്เด്เดธ് - เด เดฒเด്เดเดฐിเด്เดാเตป
เดเดฃ്เดാเด്เดുเดจ്เดจ เดตിเดงം
*******************
1) เดเดฐു เดชാเดจിเตฝ เดാเดฐเดฎเตฝ เดธോเดธും เดชൌเดกเดฑും , 2 เดเดช്เดช് เดชാเดฒിเตฝ เดฎിเด്เดธ് เดെเดฏ്เดค് เดെเดฑിเดฏ เดคീเดฏിเตฝ เดൂเดാเด്เดുเด.เด เดคിเดฒേเด്เด് เดธേเดฎിเดฏ เดേเตผเดค്เดค് เดตേเดตിเด്เดുเด.เดตെเดจ്เดคാเตฝ เดเดฐു เดฌേเดിംเด് เด്เดฐെเดฏിเตฝ เดจിเดฐเดค്เดคുเด. เด เดคിเดจു เดฎുเดเดณിเตฝ เดฌിเดธ്เดเดฑ്เดฑ് เดจിเดฐเดค്เดคുเด.เดฌിเดธ്เดเดฑ്เดฑിเดจു เดฎുเดเดณിเตฝ เดฎിเตฝเด്เด്เดฎൈเดก് เดชുเดฐเด്เดുเด.(เดชിเด്เดเดฑിเตฝ เดാเดฃുเดจ്เดจ เดชോเดฒെ) .
2) เดเดฐു เดชാเดจിเตฝ เดฌാเด്เดി เดชാเดฒും เดฎിเตฝเด്เด്เดฎൈเดกും เดชเด്เดเดธാเดฐเดฏും เดേเตผเดค്เดค് เดൂเดാเดฏാเตฝ เด เดคിเดฒേเด്เด് เดോเดฃ്เดซ്เดฒോเดฑും เดตാเดจിเดฒเดเดธ്เดธเตปเดธും เดേเตผเดค് เดുเดฑുเดിเดฏാเตฝ เดเดซാเด്เดുเด. เดเดฒാเดฑ്เดฑിเตป เดുเดคിเตผเดค്เดคเดค് เดเดคിเดฒേเด്เด് เดേเตผเด്เดുเด. เดซ്เดฐെเดท് เด്เดฐീเดฎും เดേเตผเด്เดുเด.
3) เดฌിเดธ്เดเดฑ്เดฑിเดจ് เดฎുเดเดณിเตฝ เด เดൂเด്เด് เดเดดിเด്เดുเด. เดจเด്เด്เดธും เดോเด്เดฒേเดฑ്เดฑും เดเด്เด് เดกെเด്เดเดฑേเดฑ്เดฑ് เดെเดฏ്เดค് เดคเดฃുเดช്เดชിเด്เด് เดเดชเดฏോเดിเด്เดാം.
Comments
Post a Comment