OREO TOFFEE CHEESECAKE
OREO TOFFEE CHEESECAKE
๐๐HAPPY VALENTINES DAY INTERNET ๐๐ For this valentines day we are here with a cake๐ฐ ... yeaaah...a cheese cake ๐ฐ๐๐.A simple , easy ,tasty & no bake cheese cake with oreo base & toffee touch is something everyone will drool for๐๐. No one ever says no to a piece of cake ๐. So how about making this valentines day a little bit cheeeesy with this cheese cake ๐๐๐ ???? So guys, go for it . Do try this recipe & let us know how it was in the comments section below & do not forget to follow us .
Oreo toffee cheese cake
***********************
Ingredients for base
*********************
1) Oreo biscuit - 30 nos.
2) Melted butter - 1/2 cup
Ingredients
************
3) Toffee made from milkmaid - 1 tin4) Cream cheese ( philadelphia or any other cream cheese ) - 200 gm
5) Vanilla essence - 1 sp
6) Whipping cream - 1 cup
7) Fresh cream - 1/4 cup
8) Gelatin - 2tbsp
Method
********
Finely crush the biscuits & mix well with melted butter. Grease a spring foam pan with butter & press the butter biscuit mixture onto the bottom of the pan . Refridgerate it for 20 minutes.Dissolve gelatin in 1/2 cup cold water & then double boil it.
Now put toffee , cream cheese & vanilla essence & beat well with a beater & keep it aside
In another bowl , beat well fresh cream & whipping cream & mix this to the prepared toffee mixture. Add gelatin ( dissolved ) into it & mix well. Pour this mixture over the base ( biscuit butter mixture which is refridgerated ) & refridgerate again for 4 - 5 hours . Cut & serve .
For toffee
**********
Keep a milkmaid tin ( sealed can ) in a pressure cooker . Pour enough water ; water should cover the condensed milk can . Pressure cook until a whistle. After a whistle simmer the flame & let it cook for 20 minutes . Delicious toffee is ready .๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ฐเดเดฑിเดฏോ เดോเดซി เดീเดธ് เดേเด്เด്๐ฐ
********************************
เดฌേเดธിเดจ് เดเดตเดถ്เดฏเดฎുเดณ്เดณ เดธാเดงเดจเด്เดเตพ
************************************
1) เดเดฑിเดฏോ เดฌിเดธ്เด്เดเดฑ്เดฑ് - 30เดเดฃ്เดฃം 2) เดฌเด്เดเตผ - 1/2 เดเดช്เดช് เดเดฐുเด്เดിเดฏเดค്
เดฌാเด്เดി เดേเดฐുเดตเดเตพ.
*********************
3) เดฎിเตฝเด്เด്เดฎൈเดก് เดോเดซി เดเด്เดിเดฏเดค് - 1เดിเตป 4) เด്เดฐീം เดീเดธ് ( Philadelphia or any other cream cheese) - 200เด്เดฐാം
5) เดตാเดจിเดฒ เดเดธ്เดธเตปเดธ്เดธ് - 1เดธ്เดชൂเตบ
6) เดตിเดช്เดชിംเด്เด് เด്เดฐീം - 1เดเดช്เดช്
7) เดซ്เดฐเดท്เด്เดฐീം - 1/4เดเดช്เดช്
8) เดเดฒാเดฑ്เดฑിเตป - 2 เดേเดฌിเตพเดธ്เดชൂเตบ
เดคเดฏ്เดฏാเดฑാเด്เดുเดจ്เดจ เดตിเดงം
********************
เดฌിเดธ്เดเดฑ്เดฑ് เดจเดจ്เดจാเดฏി เดชൊเดിเด്เดുเด.เด
เดคിเดฒേเด്เด് เดเดฐുเด്เดിเดฏ เดฌเด്เดเตผ เดേเตผเดค്เดค് เดจเดจ്เดจാเดฏി เดฎിเด്เดธ് เดെเดฏ്เดฏുเด. เดเดฐു เดธ്เดช്เดฐിംเด് เดซോം เดിเดจ്เดจിเตฝ เดฌเด്เดเตผ เดคเดเดตി เด เดฎിเด്เดธിเด്เด് เดจเดจ്เดจാเดฏി เด
เดฎเตผเดค്เดคി เดซ്เดฐിเดก്เดിเตฝ 20เดฎിเดจിเดฑ്เดฑ് เดธെเดฑ്เดฑാเดตാเตป เดตെเด്เดുเด.เดเดฒാเดฑ്เดฑിเตป 1/2เดเดช്เดช് เดคเดฃുเดค്เดค เดตെเดณ്เดณเดฎൊเดดിเด്เด് เดുเดคിเตผเดจ്เดจാเตฝ เดกเดฌിเตพ เดฌോเดฏിเตฝ เดെเดฏ്เดคു เดเดฐുเด്เดുเด.
เดเดฐു เดฌൗเดณിเตฝ เดോเดซിเดฏും เด്เดฐീം เดീเดธും เดเดธ്เดธเตปเดธ്เดธും เดฌീเดฑ്เดฑเดฑുเดชเดฏോเดിเด്เดเดിเด്เด് เดฎാเดฑ്เดฑി เดตെเด്เดുเด. เดฎเดฑ്เดฑൊเดฐു เดฌൗเดณിเตฝ เดตിเดช്เดชിംเด്เด് เด്เดฐീเดฎും เดซ്เดฐเดท്เด്เดฐീเดฎും เดจเดจ്เดจാเดฏเดിเด്เด് เดോเดซി เดൂเด്เดിเดฒൊเดดിเด്เด് เดฎിเด്เดธ് เดെเดฏ്เดคു เดเดฐുเด്เดിเดฏ เดเดฒാเดฑ്เดฑിเดจും เดേเตผเดค്เดค് เดธെเดฑ്เดฑാเดฏ เดฌിเดธ്เดเดฑ്เดฑ് เดฎിเด്เดธിเดจു เดฎുเดเดณിเดฒൊเดดിเด്เด് เดซ്เดฐിเดก്เดിเตฝ 4 , 5 เดฎเดฃിเด്เดൂเตผ เดตെเด്เด് เดธെเดฑ്เดฑാเดฏാเตป เดเด്เด് เดെเดฏ്เดคു เดเดชเดฏോเดിเด്เดാം
Comments
Post a Comment